Hur FAAs program fungerar.

peter-back-2Vi kan börja tillämpa De tolv stegen  (i sin långa version) för att frigöra oss från denna obeskrivliga smärta. Vår smärta är påtaglig inom alla områden i våra liv: fysiskt, mentalt, andligt och emotionellt.
Vi välkomnar dig att slå följe med oss på vägen mot tillfrisknande.

Om du känner igen dig i det som står på den här hemsidan och vill finna en lösning på ditt matmissbruk eller sockerberoende är du välkommen till oss. Vi är en ideell organisation och har inga medlemsavgifter eller medlemsregister. Enda kravet för medlemskap en önskan om att sluta äta och dricka beroendeframkallande födoämnen.

Vi har upptäckt att nyckeln till tillfrisknande ligger i att få kontakt med andra som delar vårt problem och genom att dela erfarenhet, styrka och hopp med varandra. Möten är bästa sättet att komma i kontakt med lösningen och att lära sig leva fri från missbrukets bojor.

Det kan finnas möten i ditt område och det finns också telefonmöten och zoom-möten som är tillgängliga för alla oavsett var du bor.

Du är alltid välkommen att ringa in på telefonmöten, delta på zoom-möten och besöka live-möten när det passar dig. Det finns inga krav på att du alltid ska vara med samma tid varje vecka. Var och en bestämmer själv när hen vill vara med, därför är det svårt att tala om hur många som kommer till varje möte. Ibland är vi få och ibland är vi många.

Alla möten följer samma struktur liksom alla andra Tolv-stegsgrupper gör. Det finns en manual att följa. Under varje möte presenterar vi oss med förnamn, läser texter och delar om dagens tema. Det finns inget krav på att prata och det går bra att bara lyssna. Efter varje möte kan frågor ställas och många delar också då sina telefonnummer.

Mer information om alla våra möten finner du här.