Meddelanden

På denna sida hittar du meddelanden att läsa upp på möten. Samtliga meddelanden på denna sida läses upp på alla möten.


Meddelande från SSK
Maj 2022

Vi uppmanar dig som har idéer om hur vår hemsida kan förbättras att delta på SSK-möte i augusti. Vill du istället arbeta med ett framtida konvent i Sverige kontaktar du din GSR eller SSK direkt.

SSK behöver dig som vill tillfriskna genom att göra service. Samtliga viceposter är vakanta.

Nästa SSK-möte är 9  juni kl. 19.30-20.45. Alla är välkomna, dom som har en servicepost får rösta.


Meddelande från Telefongruppen
Maj 2022
Vi har återigen börjat med våra 20-minutersmöten. Se mötestider på hemsidan. Vi hoppas på deltagare till våra långa 60-minutersmöten måndag och torsdag kväll samt söndag förmiddag. Då hinner vi fördjupa oss i FAAs texter.

Telefongruppen behöver dig som vill tillfriskna genom att göra service. Vakanta poster är Vice GSR. Nästa praktiska möte är 5 juni klockan 10.00-11.00. Alla är välkomna!


Meddelande från Zoomgruppen
Just nu hålls Zoommöten av Karin på torsdagar jämna veckor kl 18-19. Om någon vill göra service och leda möten på torsdagar ojämna veckor så hör av dig till Karin, numret hittar du på hemsidan. Vi vill gärna ha möten varje vecka!

Meddelande från Talarmöte
FAA söker medlemmar som är intresserade av att hålla nästa talarmöte. Ett talarmöte innebär att det är en talare som delar med sig av sina erfarenheter, styrka och hopp genom sin lifestory, hur den kom till programmet och tillfrisknade från sjukdomen sockerberoende/matmissbruk eller håller ett tal efter ett särskilt tema.
Är du intresserad av att hålla nästa talarmöte eller vill du tipsa om någon som skulle passa för att hålla talarmöte?
Kontakta talarmote(snabel-a)faa.se för mer information, för att anmäla dig eller tipsa om någon.


Det är GSR för respektive grupp som skickar in det meddelande som ska publiceras på denna sida och mall för meddelande finns nedan. Tänk på att hålla meddelandet kort och koncist då meddelandet ska läsas upp på möten. Längre information publiceras under Aktuellt och kan skickas ut via FAA:s informationsmejl. Ladda ner mallen och fyll i aktuell information, spara och maila sedan till web (snabel-a) faa.se.

Mall Meddelanden 210302