Talarmöte

Här kommer information om när nästa talarmöte kommer genomföras stå.
Läs vidare nedan för information om vad ett talarmöte är för något och hur du kan anmäla ditt intresse för att hålla nästa talarmöte. 

Länk till Zoom-mötet

Vad är ett talarmöte?
På ett talarmöte berättar en medlem i FAA, som har gjort de tolv stegen, om sina erfarenheter, styrka och hopp, antingen om sin livshistoria eller kring ett tema. Fokus bör vara på tillfrisknande. Efter talet så finns det utrymme att ställa frågor till talaren. 

Förslag på teman:
Lifestory, hur det var – vad som hände – hur är det nu, hur en kom till programmet, hur en tillfrisknade, något eller några av stegen eller traditionerna eller annat tema kopplat till programmet och fokus på tillfrisknande exempelvis “Min högre kraft” eller berätta om hur en gjorde sitt stegarbete. 

Vem kan tala?
En medlem i FAA som har gjort FAA’s tolv steg, lever i tillfrisknande och är stabilt abstinent som vill dela med sig av sina erfarenheter, styrka och hopp är välkommen att anmäla sig. 

För att så många som möjligt ska kunna ta del av programmets budskap och för att försäkra oss att talaren lever i tillfrisknande och praktiserar FAAs tolv steg kan vi behöva komma i kontakt med en annan medlem som går i god för talaren, exempelvis talarens sponsor. 

Du får gärna tipsa via mailen nedan om du känner någon som du tycker skulle vara intressant att höra på ett talarmöte!

Ljudinspelning
Varje talare bestämmer om talet ska spelas in och ljudfilen kan läggas upp på FAAs hemsida.
Lyssna på tidigare inspelade talarmöten här.

När:
Söndagar kl. 11.00 på Zoom.
Information om när nästa talarmöte är inplanerat skickas ut via FAAs informationsmejl.
Du kan registrera dig för FAA Sveriges informationsbrev här.

Observera att det inte hålls några talarmöten första söndagen i månaden 

Vill du anmäla ditt intresse att tala på ett talarmöte, tipsa om en medlem som eventuellt kan tala eller har frågor kontakta: talarmote (snabel-a) faa.se