Talarmöte

Här kommer information om nästa talarmöte stå.
För tillfället är inget talarmöte inplanerat.
Skrolla ner för kontaktuppgifter för att anmäla ditt intresse av att hålla nästa talarmöte eller tipsa om någon som skulle kunna hålla i ett!

Vad är ett talarmöte?
På ett talarmöte berättar en medlem i FAA, som har gjort de tolv stegen, om sina erfarenheter, styrka och hopp, antingen om sin livshistoria eller kring ett tema. Fokus bör vara på tillfrisknande. Efter talet så finns det utrymme att ställa frågor till talaren. 

Förslag på teman:
Lifestory, hur det var – vad som hände – hur är det nu, hur en kom till FAA, hur en tillfrisknade i FAA, något eller några av stegen eller traditionerna eller annat tema kopplat till programmet och fokus på tillfrisknande exempelvis “Min högre kraft” eller berätta om hur en gjorde sitt stegarbete i FAA. 

Vem kan tala?
En medlem i FAA som lever i tillfrisknande och är stabilt abstinent som vill dela med sig av sina erfarenheter, styrka och hopp är välkommen att anmäla sig. Innehållet på talarmötet bör, precis som på delningar på vanliga möten, fokusera på medlemmens erfarenheter, styrka och hopp och då kopplat till FAA.

Du får gärna tipsa via mailen nedan om du känner någon som du tycker skulle vara intressant att höra på ett talarmöte!

Ljudinspelning
Varje talare bestämmer om talet ska spelas in och ljudfilen kan läggas upp på FAAs hemsida.
Lyssna på tidigare inspelade talarmöten HÄR.

När:
Söndagar kl. 11.00 på Zoom.
Information om när nästa talarmöte är inplanerat skickas ut via FAAs informationsmejl.
Du kan registrera dig för FAA Sveriges informationsbrev HÄR.

Vill du anmäla ditt intresse att tala på ett talarmöte, tipsa om en medlem som eventuellt kan tala eller har frågor kontakta: talarmote (snabel-a) faa.se

Anslut dig via Zoom på mobil eller dator HÄR
Lösenord: 611

För att ringa in som ett samtal eller om länken inte fungerar, klicka HÄR