Mötesinformation

Mötesinformation
Alla som är beroende eller misstänker att de är beroende är välkommen att vara med på alla möten. Ingen föranmälan krävs det är bara att komma eller ringa in på ett möte.

Vi önskar att du ska vara drogfri under FAA – mötena, var därför vänlig och avstå från att äta och dricka beroendeframkallande substanser under mötet.
Läs här hur FAAs program och möten fungerar.

Du kommer och går på de möten du vill vara med på. Det finns inga krav på att vara med på samma möten en viss tid.

Med öppet möte menas att:
Alla är välkomna dvs anhöriga, läkare, socialtjänsten eller andra som är ”nyfikna” och vill komma och lyssna. De som är beroende eller misstänker att de är beroende är välkommen att vara med på alla möten (inte bara de som är öppna).
De som är nyfikna men inte kan vara med på ett öppet möte kan skicka ett mail till FAA via kontaktsidan här så hjälper vi dig så fort vi kan.

Vad är ett praktiskt möte?
Information hittar du här.

Sponsoridentifikation
Vi föreslår att varje individ  som är intresserad av tillfrisknande tar sitt ansvar och pratar med andra medlemmar för att hitta en sponsor, någon som du kan identifiera dig med och som har uppnått mental och fysisk abstinens och förståelse för matplanen. Läs gärna mer här.

Litteratur
I enlighet med tradition fem så tillåter vi endast FAA – godkänd litteratur på våra möten. Det är viktigt att vi endast använder godkänd litteratur som behandlar matmissbruk, detta för att slå vakt om att det ej kommer in förnekelse in i våra möten och för att hålla samman gruppen. All godkänd litteratur finner du här.

Anmäl ändringar
Maila era ändringar till web (snabel-a) faa.se